Pronađena nestala devojčica

Izvor: RTS, 26.Maj.2016, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena nestala devojčica

Novosadska policija pronašla devojčicu Jovanu Ibraimović čiji je nestanak prijavljen u ponedeljak.
Trinaestogodišnja Jovana je pronađena oko 18 sati u novosadskom naselju Klisa.
Jovanini roditelji prijavili su njen nestanak u ponedeljak, a poslednji put je viđena u utorak pre podne na železničkoj stanici u Beogradu.
Jovanina majka rekla je ranije za RTS da se njena ćerka u ponedeljak >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << igrala sa drugaricom kod kuće, a zatim otišla da je isprati. Jovanina drugarica rekla je da su zajedno krenule ka autobuskoj stanici i na putu srele treću drugaricu. Jovana je sa njom otišla na Čukaričku padinu. Tamo je, kako ona kaže, Jovana prespavala u ponedeljak uveče.
U utorak ujutru Jovanina drugarica se vratila svojoj kući, a Jovana je rekla da kući ne želi i ne sme da ide zbog straha od reakcije roditelja zato što kod kuće dan ranije nije prespavala.
Jovana se uputila ka železničkoj stanici, kako bi otišla za Niš kod babe i dede. Kako je njena majka rekla, Jovana u Niš nije bila stigla.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.