Pronađena mrtva devojka u stanu u Novom Sadu

Izvor: Kurir, 17.Feb.2013, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pronađena mrtva devojka u stanu u Novom Sadu

NOVI SAD - Jeziva smrt!

Ugljenisano telo Marije C. (24) iz Novog Sada, pronađeno je juče oko 17 sati u stanu u Bulevaru cara Lazara u Novom Sadu.

- Prvi rezultati istrage pokazuju da je nesrećna devojka najverovatnije zaspala s cigaretom u rukama, što je i izazvalo požar samo u prostoriji u kojoj je ona boravila, a da je smrt posledica gušenja ugljen-monoksidom. Telo devojke je zatečeno na krevetu, na kojem se vidi da je posteljina gorela. Ostale >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << prostorije u stanu nisu zahvaćene požarom - kaže izvor Kurira.

Telo je pronašla jedna od rođaka vlasnice stana, koja je došla do podstanarke Marije.

Portparolka Policijske uprave Novi Sad Mileva Tomić rekla  je da je reč o 24-godišnjoj Mariji C. iz Novog Sada koja nije vlasnik stana.

"Telo je pronađeno u prostoriji u kojoj je bio požar a šta je uzrok požara i uzrok smrti, utvrdiće istraga", kazala je Tomićeva. Leš je pronađen u stanu u Bulevaru cara Lazara 104 oko 17 časova.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.