Promocija albuma AC/DC pred 2.000 fanova

Izvor: Radio 021, 24.Nov.2014, 01:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Promocija albuma AC/DC pred 2.000 fanova

Oko 2.000 fanova grupe AC/DC zaposelo je danas jugoistočni australijski gradić Rok da bi pod vrelim letnjim suncem, na temperaturi koja dostiže 40 stepeni Celzijusa, prisustvovali predstavljanju novog albuma svog omiljenog hevi metal sastava.

U crnim majcama sa prepoznatljivim logom australijskog benda, obožavaoci AC/DC odslušali su 11 numera sa albuma "Rock or Burs", izvedenih sa trake, u odsustvu članova grupe.

"Rock or Burs" je 17. studijski album AC/DC i prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << u poslednjih šest godina. Takođe je to njihov prvi album bez Malkolma Janga, kojeg na ritam gitari zamenjuje njegov nećak Stivi Jang. Prethodni album "Black Ice", koji je bio broj jedan u 31 zemlji, prodat je u više od osam miliona primeraka širom sveta.

Ubrzo nakon što je u septembru objavljeno da Malkolm Jang, koji je zajedno sa bratom Angusom 1973. godine osnovao AC/DC, boluje od demencije, grupa je zadobila još jedan udarac kada je njen bubnjar Fil Rad na Novom Zelandu optužen za pokušaj naručivanja ubistva.

Rud je, u međuvremenu, oslobođen optužbe zbog nepostojanja dokaza, ali se i dalje tereti za posedovanje droge i pretnje smrću, dela za koja mu je zaprećena kazna od sedam godina zatvora.

Pevač Brajan Džonson i gitarista Angus Jang prošle sedmice su nagovestili da bi za predstojeću turneju mogli da nađu zamenu za Rada. "Rock or Burs" će se naći u prodaji od 28. novembra. Prvi singl sa tog albuma "Play Ball" objavljen je prošlog meseca.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.