Proleće u oktobru

Izvor: Mondo, 23.Okt.2016, 09:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proleće u oktobru

Danas najviša dnevna temperatura 19 stepeni. Toplo sve do srede.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

U Srbiji će po kotlinama i u nižim predelima biti mestimično magla, tokom dana malo i umereno oblačno i toplije vreme, a u Timočkoj Krajini oblačno i hladnije, sa najvišom temperaturom od 13 stepeni u Timočkoj Krajini do 19 na jugoistoku Srbije.

Kako je saopštio Republički hidrometeorološki zavod, vetar će biti slab i umeren, na jugu Banata povremeno >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << i jak, južni i jugoistočni, a najniža temperatura od pet do 10 stepeni.

U Beogradu će biti malo i umereno oblačno i toplije. Vetar će biti slab do umeren, jugoistočni, najniža temperatura oko osam, a najviša oko 18 stepeni Celzijusa.

Kada je reč o izgledima vremena za sedam dana, u Srbiji se u ponedeljak i utorak ujutru po kotlinama i u nižim predelima očekuje mestimično magla, tokom dana pretežno sunčano i osetno toplije, ponegde uz prolaznu umerenu oblačnost.

U Timočkoj Krajini biće oblačno i hladnije.

 U košavskom području očekuje se jak jugoistočni vetar, u Podunavlju i južnom Banatu povremeno sa udarima olujne jačine.

U sredu se očekuje naoblačenje sa kišom i padom temperature. U četvrtak umereno do potpuno oblačno, na istoku i jugu ponegde sa kišom, a od petka malo i umereno oblačno i suvo.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.