Prokleti Kamp Nou!

Izvor: Mondo, 20.Dec.2014, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prokleti "Kamp Nou"!

Sećate li se utakmice u kojo je Selta stigla do prve pobede u Barseloni od osnivanja? Bolje da nije...

Foto: Guliver/Getty Images/David Ramos

Ako pratite Primeru, verovatno vam je rezultat utakmice Barselona - Selta 0:1, odigrane 1. novembra, ostao u sećanju.

Bila je to prva pobeda ekipe iz Viga na stadionu "Kamp Nou" od osnivanja kluba!

Golom Hoakina Lariveja, Selta je savladala Barselonu, to burno proslavila, pohvalila se više nego solidnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << startu sezone od 5-4-1 i, ispostavilo se, zaboravila šta znači pobeda! U narednoj utakmici, na svom stadionu, Selta je remizirala sa Granadom 0:0 i izgubila narednih PET utakmica u Primeri!

Računajući i večerašnju na otvaranju 16. kola, na "Balaidosu": Selta - Almerija 0:1 (0:1).

Od pogotka Lariveja u Kataloniji, Selta nije postigla gol šestu utakmicu zaredom, a ove večeri doživela je poraz od ekipe koja nikoga nije pobedila još od 28. septembra. Od tada, Almerija je odigrala devet utakmica, četiri nerešeno, pet izgubila i stigla do tri boda tek u Galiciji.

U jednom trenutku, Selta je bila na poziciji koja vodi u Ligu Evrope, ali je sada na 8. mestu sa 20 bodova. Šansu da ih preteknu imaju Eibar i Atletik Bilbao, a da je stignu Espanjol i Rajo Valjekano.

Almerija je sa ova tri boda izašla iz zone ispadanja i sada ima 13, koliko i Deportivo La Korunja. Ispod crte su Granada (12), Kordoba (11) i Elče (10).

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.