Izvor: Blic, 09.Dec.2016, 09:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proizvodi koji za male pare rade velike stvari

Kaže se da sitnice čine život, i stvarno, postoji veliki broj malih stvari koje su nam veoma značajne, a mogu da nam ulepšaju ili ipak pokvare dan. Zbog toga smo izdvojili za Vas nekoliko proizvoda koji će vam dobro doći u ovim zimskim danima.

Napolju je sve hladnije, pa su kaput i topli džemper neizostavni komadi odeće koje bi trebali da imate. Ukoliko se radi o garderobi koja je nošena nekoliko sezona, vrlo je verovatno da će se na njima pojaviti neželjene gromuljice. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Ipak, to ne znači da je zbog toga neophodno kupovati novu garderobu. Idealno rešenje je šišač džempera, koji na brz način otklanja čak i najsitnije gromuljice i ubacuje ih u kontejner, koji se prazni. Vibracije su svedene na minimum, tako da je rad sa ovim aparatom malih dimenzija jako jednostavan.

Šišač džempera

Redovna cena: 999 din

Akcijska cena: 469 din

Ušteda: 530 din (53 odsto)

Od padova na poledici i mogućih lomova trebalo bi da se čuvaju svi, a naročito stariji ljudi jer su njihove kosti krte i neelastične. Zato lekari preporučuju da za vreme poledice izlaze iz kuće samo ako je to neophodno, a ako već morate napolje, pravite sitne korake. Za sigurno kretanje u po ledu i snegu, tu je Anti-Kliz, univerzalna gumena navlaka za obuću sa zamenjivim kramponima. Anti-Kliz povećava trenje između podloge i obuće i time smanjuje mogućnost pada.

Anti-Kliz

Redovna cena: 990 din

Akcijska cena: 390 din

Ušteda: 600 din (61 odsto)

Zimski dani donose pojavu kondenzacije i dodatne vlage u prostorijama. Apsorber vlage isušuje vlažne podrumske zidove, sprečava pojavu plesni, kao i neprijatnog mirisa u prostoriji. Ovaj uređaj je bešuman, neupadljiv i ne troši nikakvu energiju. Može se koristiti za kupatila, dnevne i spavaće sobe, kuhinje, dečije sobe, garderobere, vikendice, kamp prikolice, podrume, garaže... Apsorber vlage je plastična kutija sa rešetkastim poklopcem ispod kojeg se nalazi tableta sa higroskopnom solju (kalcijum-hlorid) koja prirodnim putem vezuje samo suvišnu vlagu iz vazduha, kada je relativna vlažnost vazduha iznad 65%. Višak vlage se vezuje za kristale soli u tableti. Tableta se postepeno topi (rastvara) i pretvara u želatinastu tečnost koja se skuplja u donjoj posudi. Dejstvo jedne tablete traje do 3 meseca u zavisnosti od veličine prostorije, koncentracije vlage i temperature vazduha u prostoriji.

Apsorber vlage

Redovna cena: 1.199 din

Akcijska cena: 499 din

Ušteda: 700 din (58 odsto)

Bez obzira na vremenske uslove i koje je godišnje doba jedinstven, kvalitetan i praktičan multifunkcionalni alat je nešto što je svakome potrebno. Švajcarska kompanija Victorinox je jedan od vodećih proizvođača ovakvih proizvoda. Victorinox Swiss Card red translucent je alat u obliku konvencionalne kreditne kartice sa čak 10 funkcija. Sastoji se od niza korisnih alatki za svakodnevne potrebe i lako se može smestiti u novčanik ili džep. Idealan je kao poklon za predstojeće praznike.

Victorinox Swiss Card

Redovna cena: 2.899 din

Akcijska cena: 2.389 din

Ušteda: 510 din (18 odsto)

Online prodavnica NonStopShop.rs je pripremila još interesantnih proizvoda na akciji koje možete pogledati OVDE.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.