Progoniteljka Kevina Spejsija ide na robiju!

Izvor: Kurir, 20.Sep.2014, 07:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Progoniteljka Kevina Spejsija ide na robiju!

Linda Luiza Kalkin, koja je pozivala na ubistvo glumca, osuđena na četiri godine

Žena koja je progonila Kevina Spejsija ide u zatvor na četiri godine.

Sud u Bostonu proglasio je krivom Lindu Luizu Kalkin jer je progonila čuvenog glumca. Naime, ona je na internetu pozivala na njegovo ubistvo, zbog čega on nije imao mira. Ona je pretila da će oskarovcu naneti teške telesne povrede, posle čega je osnovala grupe koje su pozivale na njegov linč. Uhapšena je 2012. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << godine, a tek sada je osuđena. Policija je u njenom stanu našla Spejsijeve fotografije na kojima mu je zatamnila oči i mnogobrojne stranice hartije na kojima je bilo ispisano „Ubijanje Kevina Spejsija“. U decembru prošle godine priznala je krivicu za preteća pisma i lažne pretnje eksplozivnim sredstvima. Kevin je na sudu rekao da je teško izmeriti količinu straha koju je ona izazvala.

Linda se izvinila za svoje postupke, a sud joj je naložio i da pokrije 124.000 dolara troškova koje je glumac imao za angažovanje obezbeđenja dok ga je progonila.

(S. A. R.)

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.