Proglašeni najbolji na Olimpijadi znanja

Izvor: B92, 28.Maj.2017, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Proglašeni najbolji na Olimpijadi znanja

Beograd -- Na svečanosti u Ruskoj školi u Beogradu proglašeni su najbolji na Olimpijadi znanja iz ruskog jezika, fizike, hemije i matematike.

Kao roditelj i gost jučerašnjoj svečanosti je prisustvovao i predsednik Vlade i izabrani predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nagrađeni su učenici osnovnih i srednjih škola i studenti fakulteta širom Srbije, dok su na Olimpijadi iz ruskog jezika učestvovali i takmičari iz Republike Srpske, Bugarske i Crne Gore.

Olimpijadu znanja kroz program "Energija znanja", čiji pobednici potom predstavljaju Srbiju na međunarodnim takmičenjima širom sveta, podržava kompanija NIS petu godinu za redom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.