Profesorku klavira koja spava u parku primila siromašna žena s velikom dušom

Izvor: Blic, 18.Apr.2014, 07:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Profesorku klavira koja spava u parku primila siromašna žena s velikom dušom

Nada Alimanović (55), nastavnica klavira koja je nakon što je izgubila posao nekoliko noći provela na klupi u kuršumlijskom parku, nije više pod vedrim nebom. Privremeno utočište pronašla je kod Stojke Ilić (50) iz Kuršumlije, koja se jedina ponudila da joj pomogne.

- Videla sam je kako bespomoćno sedi u parku i nešto je prelomilo u meni da joj pomognem i ponudim joj privremeni smeštaj. I pored činjenice da sam i sama socijalni slučaj, odlučila sam da je pozovem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << - priča Stojka, koja svojim delom potvrđuje da još ima ljudi koji su spremni da pomognu u nevolji.

Nada kaže da je nije zaboravila samo država već i prijatelji.

- Iz Sarajeva sam 1992. godine došla u Šabac i prijavila se u Kolektivnom centru. Potom sam radila u nekoliko gradova da bih se 2009. javila na konkurs i dobila posao u Muzičkoj školi. Kao nastavnica klavira radila sam u Kuršumliji sve dok me prošle godine nisu isterali kao tehnološki višak - priča Nada.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.