Priznao da je pedofil: Zlostavljao sam tri devojčice

Izvor: Vesti-online.com, 18.Dec.2014, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priznao da je pedofil: Zlostavljao sam tri devojčice

Popularni televizijski tata iz serije "7th Heaven" Stiven Kolins, priznao zlostavljanje tri maloletnice, a onda se "vadio" rečima da "nije pipnuo nikoga već 20 godina“

Kada je pre dva meseca supruga holivudskog glumca Stivena Kolinsa tokom brakorazvodne parnice otkrila da je on u periodu između 1973. i 1994. godine zlostavljao maloletnice, zvezda serije "7th Heaven" je demantovala ove navode.

Ipak, policija je povela istragu, a onda je usledelo i priznanje.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />Radim na tome da se iskupim za ono što sam učinio i odlučio sam da se uhvatim u koštac sa ovim problemima, jer su pre dva meseca mediji objavili snimak razgovora sa mojom bivšom ženom, koji je nastao tokom bračne terapije, i koji je objavljen bez moje dozvole”, napisao je Kolins u saopštenju, a onda dodao da su novinski natpisi “gori od istine”.

Istina je da se skinuo pred devojčicama starosti od 10 do 12 godina i da je jednu od njih naterao da ga dodiruje na nedoličan način, ali i da “slične porive nije osetio poslednjih 20 godina”

"To je iza mene“.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.