Privedeni rukovodioci firme Famus gradnja zbog nesreće u Sarajevu

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Jan.2015, 14:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Privedeni rukovodioci firme Famus gradnja zbog nesreće u Sarajevu

SARAJEVO - Zbog nesreće u centru Sarajeva kada je pala skela i usmrtila dva radnika, a trećeg teško povrijedila, privedeni su rukovodioci firme Famus gradnja.

Po nalogu Tužilaštva Kantona Sarajevo privedeni su direktor firme Kemal Karahmet, tehnički direktor Miralem Јahić i rukovodilac gradilišta Dženan Hadžem pog sumnje da su počinili teško krivično djelo protiv bezbjednosti ljudi i imovine u vezi sa krivičnim djelom nepropisno i nepravilno izvođenje građevinskih radova, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << navode danas iz MUP-a Kantona Sarajevo.

Oni su uhapšeni sinoć i predati Odsjeku za zadržavanje lica lišenih slobode MUP Kantona Sarajevo, te će poslije kriminalističke obrade biti predati Kantonalnom tužilaštvu Sarajevo.

Službenik za odnose s javnošću kantonalnog tužilaštva Sarajevo Alem Hamzić potvrdio Srni da su po nalogu ovog tužilaštva slobode lišena tri lica, te da očekuje da će u popodnevnim časovima sa njima biti obavljeni razgovori.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.