Izvor: Nezavisne Novine, 27.Maj.2015, 11:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pripadnici šeste pješadijske brigade dali krv

BANJALUKA - Šesta pješadijska brigada Oružanih snaga BiH organizovala je danas akciju dobrovoljnog davanja krvi u Zavodu za transfuzijsku medicinu Republike Srpske u Banjaluci, koja se tradicionalno provodi dva puta godišnje.

Direktor Zavoda Gordana Guzijan rekla je da je ova ustanova jako zahvalna za pomoć u obezbjeđivanju dovoljnih količina krvi za pacijente, s obzirom na to da slijedi ljetni period, kada su tradicionalno smanjene zalihe krvi.

"Zahvaljujem svim dobrovoljnim davaocima krvi za humanost. Ujedno da podsjetim da svaka zdrava osoba od 18 do 65 godina može doći u najbližu transfuziološku službu da daruje krv", rekla je Guzijan.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Akcija dobrovoljnog davanja krvi u Gradskoj upravi

Izvor: Kragujevac.rs, 27.Maj.2015

U organizaciji Samostalnih sindikata gradskih uprava stručnih službi i organa grada u saradnji sa Kliničkim centrom Kragujevac, Službom za snabdevanje krvlju i krvnim produktima, danas je u Svečanom salonu od 8 do 12 sati održana akcija dobrovoljnog davanja krvi za zaposlene u Gradskoj upravi...Sindikat...

Nastavak na Kragujevac.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.