Princ Čarls: Midltonovi mi ne daju da viđam mog unuka Džordža!

Izvor: Kurir, 06.Mar.2015, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Princ Čarls: Midltonovi mi ne daju da viđam mog unuka Džordža!

Britanski prestolonaslednik ljut što nema više kontakt sa naslednikom

LONDON - Britanski princ, prestolonaslednik Čarls sve češće se žali prijateljima da mu Majkl i Kerol Midlton, roditelji njegove snaje Kejt, ne dozvoljavaju da viđa unuka Džordža.

- Čarls je toliko frustriran zbog toga da njihovo mešanje u sve naziva „midltonizacijom“ Vilijama i Džordža. Često nam govori da mu ne dozvoljavaju da vidi unuka i da je Kerol sve preuzela, da ona određuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kada Džordž spava ili kad i šta jede, da se ponaša kao kraljica - rekao je britanskim medijima jedan prijatelj princa Čarlsa.

Ovaj izvor iz kraljevske porodice tvrdi i da princ ne voli to što je njegova prija unuka rudara, pa ni njegovog unuka ne uzgaja po aristokratskim principima već kao da su pripadnici srednje klase.

Prošlog meseca otkriveno je da su i Vilijamova kućepaziteljka i baštovan dali otkaze jer smatraju da njegov dom više nimalo ne liči na dom kraljevske porodice.

Kada su britanski novinari pitali portparole princa Čarlsa da li viđa Džordža, rečeno je da neće da komentarišu pojedinosti privatnog života.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.