Priključite se: Humanitarni maraton u masturbiranju

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2016, 02:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Priključite se: Humanitarni maraton u masturbiranju

Na svetu ima skoro 7,5 milijardi ljudi, a s obzirom na takvu gužvu sasvim je normalno da se u tom moru mozgova rode i brojne nenormalne ideje. Jedna od apsolutno najčudnijih definitivno je "Maraton u masturbiranju".

Verovali ili ne, sve je počelo kada je 1995. u San Francisku vlasnik seks-šopa "Dobre vibracije" maj proglasio za Mesec masturbiranja.

Prvi Maraton u masturbiranju održan je 1999. godine, pod sloganom "Svršite s razlogom". A razlog je bio humanitarne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << prirode, pošto su tokom takmičenja prikupljana novčana sredstva koja su potom uplaćivana u humanitarne svrhe.

Osim maratona u San Francisku ovakvi hepeninzi su održavani i održavaju se u Medisonu u Viskonsinu ("Ženski dodir"), "Masturbiraton" u Londonu i Montrealu, kao i drugim gradovima širom sveta.

Apsolutni šampion u ovom "sportu" je Japanac Masanobu Sato, koji od 2008. nosi titulu "Svetskog šampiona u masturbiranju", pošto je uspeo da se druži sam sa sobom celih 9 sati i 59 minuta. Japanac je očigledno prirodno talentovan za ovu aktivnost, ali svi znamo da je talenat je ništavan bez treninga. A Sato očigledno trenira više puta svakog dana...

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.