Prijepolje: Od narednih izbora 41 odbornik

Izvor: SandzakPress.net, 21.Nov.2014, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijepolje: Od narednih izbora 41 odbornik

Prijepolje – Odbornici Skupštine opštine Prijepolje usvojili su rebalans budžeta za 2014. godinu. Na sjednici je rečeno da je rebalans tehničke prirode, te da se vrši radi usklađivanja pojedinih ekonomskih klasifikacija u cilju unapređenja ove sandžačke opštine. Sjednica Skupštine opštine Prijepolje, koja je prekinuta 04. novembra 2014. godine, prilikom utvrđivanja termina za glasanje zbog nedostatka kvoruma, nastavljena je danas. S obzirom da je rasprava po tačkama dnevnog reda >> Pročitaj celu vest na sajtu SandzakPress.net << već završena, na odbornicima lokalnog parlamenta, bilo je da glasju o tačkama razmatranim na prethodnoj sjednici. Odbornici su usvojili izvještaj o izvršenju budžeta opštine Prijepolje u periodu januar-septembar 2014. godine. Usvojen je i predlog odluke o izmenama i dopunama odluke o budžetu opštine Prijepolje (rebalans budžeta broj 2). Takođe je usvojen i predlog odluke o promeni statuta ove opštine, kao i informacija o izdatim energedskim dozvolama za izgradnju hidroelektrana na reci Lim. Usvajanjem odluke o promjeni statuta opštine Prijepolje od narednih lokalnih izbora, ovaj skupštinski dom umjesto dosadašnjih 61, brojat će 41 odbornika, što je srazmjerno i broju stanovnika ove sandžačke opštine. (rtvnp)

Nastavak na SandzakPress.net...






Povezane vesti

Od narednih izbora manji broj odbornika u SO Prijepolje

Izvor: Blic, 22.Nov.2014, 00:52

Skupština opštine Prijepolje usvojila je danas izmene Statuta opštine koje predviđaju da nakon narednih lokalnih izbora broj odbornika u lokalnom parlamentu bude smanjen sa 61 na 41..."Smanjenje broja odbornika u Skupštini opštine je u skladu sa brojem stanovnika i normama koje važe u drugim sredinama",...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.