Prijedorčanin nožem ubio suprugu

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Maj.2015, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prijedorčanin nožem ubio suprugu

PRIJEDOR - Draško Sekulić (1974.) ubio je danas svoju suprugu Natašu Sekulić (1978.), potvrdila je za Fenu portparol Okružnog tužilaštva Banjaluka Maja Đaković-Vidović.

Draško je oko 16 sati svojoj supruzi zadao više ubodnih rana nožem.

On je uhapšen i nad njim je u toku kriminalitička obrada.

Uviđaj na mjestu ubistva obavila je dežurni tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Gordana Mijatović s pripadnicima policije iz Prijedora.

Ona je naredila da se preduzmu sve mjere i radnje na utvrđivanju uzroka ovog krivičnog djela, a biće obavljena i obdukcija tijela ubijene.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prijedorčanin nožem ubio suprugu

Izvor: Blic, 24.Maj.2015

Draško Sekulić (41) iz Prijedora osumnjičen je da je danas sa više uboda nožem ubio suprugu Natašu (37), rečeno je u Okružnom tužilaštvu Banjaluka...Ubistvo se dogodilo danas oko 16.00 časova u Ulici srpskih vladara u Prijedoru. Sekulić je odmah uhapšen i u toku je kriminalistička obrada...Uviđaj...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.