Prijatelj postaje deo Kardašijanovih

Izvor: Mondo, 20.Dec.2014, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Prijatelj" postaje deo Kardašijanovih

Glumac Dejvid Švimer pozvan je da bude deo nove serije "American Crime" koja će se baviti rasnim, klasnim i političkim problemima.

Foto: Splashnews.com

Seriju za Fox su osmislili Rajan Marfi i Bred Falčuk i kako kažu moći ćemo da vidimo kako su izgledala neka od najpoznatijih ubistava i suđenja.

Jedna od epizoda serije "American Crime Story" - "The People v. O.J. Simpson" rađena je po knjizi Džefrija Tubina "The Run of His Life: The People v. O.J. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Simpson". Ona će se baviti slučajem slavnog sportiste O.J. Simpsona, a Dejvid Švimer će igrati njegovog advokata Roberta Kardašijana, pokojnog oca starlete Kim Kardašijan.

Pre dve decenije, javnost je potreslo ubistvo Nikol Braun Simpon (35), koja je bila bivša supruga slavnog sportiste. Osim nje, ubijen je i konobar Ronald Godlman (25) koji je bio njen tadašnji dečko. Oboje su ubijeni u njenoj kući u Los Anđelesu, a prvi osumnjičeni bio je njen bivši suprug O.J. Simpson, zvezda američkog fudbala.

Nikol je pronađena sa višestrukim ubodima u glavu i vrat, a nekoliko uboda je imala i po rukama.

Javnost je pomno pratila suđenje O.J. Simpsonu i bila je jako nezadovoljna kada je oslobođen svih optužbi. Ipak, 1997. godine morao je da porodici Ronalda Goldmana plati 33.5 miliona dolara odštete.

Foto: YouTube screenshot

Robert Kardašijan je bio jedan od advokata sportske zvezde, koji je uspeo da dođe do dokaza koji bi njegovog klijenta strpao u zatvor do kraja života. Nažalost, dokaz je izgubljen, a Robert je preminuo 2003. godine.

Ipak, O.J. Simpson nije mogao da pobegne od subine. On danas ima 66 godina i u zatvoru je, nakon što je 2008. godine osuđen na 15 godina zatvora.

 Bivši igrač NFL kluba Bafalo Bilsa proglašen je krivim po 12 tačaka optužnice za oružanu pljačku, otmicu i napad vatrenim oružjem.

Foto: YouTube screenshot

Ono što je jako zanimljivo je da je otac sestara Kardašijan preminuo 2003. godine dok je navodno nosio aktovku u kojoj je bio dokaz da je O.J. Simpson ubio ubio svoju bivšu suprugu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Slavni glumac postaje deo porodice Kardašijan!

Izvor: Story, 20.Dec.2014

Dejvid Švimer uskoro će poneti prezime slavne porodice..Dejvid Švimer, porodica Kardašijan, foto: Profimedia..Naime, Dejvid je pozvan da bude deo nove serije American Crime, kuće Fox Extended, koju su osmislili Rajan Marfi i Bred Falčuk. Serija će se baviti rasnim, klasnim i političkim problemima,...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.