Prevozio 2,7 kilograma heroina u golfu 5

Izvor: Mondo, 13.Jun.2017, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prevozio 2,7 kilograma heroina u "golfu 5"

Na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz Srbije, zaplenjeno je 2,7 kilograma heroina u automobilu "golf 5" i uhapšen je vozač automobila.

Foto: tanjug / mup srbije / bb

U okviru akcije suzbijanja međunarodnog krijumčarenja heroina sa područja AP Kosovo i Metohija preko centralne Srbije u zemlje Evropske unije, na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, danas je zaplenjeno 2,7 kilograma heroina i uhapšena jedna osoba, saopštio je MUP.

Policija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je prilikom kontrole i pregleda vozila marke "golf 5", u konstrukcijskoj šupljini, iznad zadnjeg desnog točka i leve sajtne, pronašla oko 2,7 kilograma opojne droge heroin, spakovan u 10 paketa.

Otkud mrtvom policajcu 2 kilograma heroina?

Zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, uhapšen je vozač V.G. (35) iz Niša i on će po isteku zadržavanja, uz krivičnu prijavu biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Akciju su sproveli pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova - Službe za borbu protiv organizovanog kriminala.

Držao kilogram heroina u stanu

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.