Pretukao trojicu posle udesa?

Izvor: Mondo, 10.Feb.2016, 12:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretukao trojicu posle udesa?

D. D. (25) iz Beograda je dobio krivičnu prijavu jer je pretukao trojicu mladića nakon lakšeg saobraćajnog udesa. Uspeo je sve da ih savlada jer više godina trenira MMA.

Foto: screenshot/youtube

List "Alo" piše da za njega nema olakšavajućih okolnosti iako je i sam prilikom tuče zadobio ubodnu ranu u rame, verovatno od noža ili nekog sličnog predmeta.

List dodaje da je Dušan osumnjičen za nasilničko ponašanje i za nanošenje teških povreda >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << jer je u nedelju oko tri sata ujutru, nakon saobraćajne nesreće na Vračaru, u ulici Kneza Miloša, pretukao Marka B. (23), kom je polomi nos i izbio dva zuba, Vladislava V. (24), kom je povredio kičmu, i na kraju Filipa J. (23), kom je polomio jagodičnu kost.

 Ipak, istraga će pokazati da li je još neko odgovoran za incident.

Tuču su gledale i dve devojke, kao i jedan mladić, koji nisu povređeni, ali će biti saslušani kao svedoci.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.