Pretučen mladić u Kragujevcu

Izvor: Glas javnosti, 05.Avg.2012, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretučen mladić u Kragujevcu

KRAGUJEVAC - Kragujevačka kriminalistička policija odredila je zadržavanje Nemanji S. (20), Goranu S. (18), Lazaru Z. (19) i Nikoli B. (18) iz Kragujevca, zbog sumnje da su pretukli V. M. (17) iz Rekovca i naneli mu teške telesne povrede.

Osumnjičeni su sa još dvojicom maloletnika iz Kragujevca u noći između 3. i 4. avgusta, oko dva sata posle ponoći, kod Glavne autobuske stanice u Kragujevcu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << presreli V. M. koji se vraćao sa fudbalske utakmice Crvena Zvezda - Omonija i pretukli ga.

Zadali su mu više udaraca u predelu glave, od kojih jedan najverovatnije metalnom šipkom. V. M. je zadobio frakturu lobanje i nagnječenje mozga i nalazi se na lečenju u Kliničkom centru u Kragujevcu.

Nemanja S, Goran S, Lazar Z. i Nikola B. će, uz krivičnu prijavu, biti sprovedeni nadležnom istražnom sudiji.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.