Pretio hirurgu da će mu ubiti decu ako mu ne da 200.000 evra

Izvor: Blic, 01.Okt.2012, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pretio hirurgu da će mu ubiti decu ako mu ne da 200.000 evra

BEOGRAD - Miljan Milosavljević (37), zvani Toce, iz Vladičinog Hana, koji je uhapšen pre nekoliko dana zbog sumnje da je pretnjama da će zatrovati izvorište, u Toplom Dolu kod Surdulice, od preduzeća “Koka-Kola HBC Srbija d.o.o.” iz Beograda, pokušao da iznudi 300.000, prošle godine je na sličan način pretio i jednom hirurgu iz Vladičinog Hana.

Toce je tom hirurgu tražio 200.000 evra, a u pismu je naveo da će mu “ubiti decu ukoliko ne dobije pare“.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
- Hirurgu je uputio preteće pismo i tražio novac, i to u apoenima od po 500 evra, da bi mu ostavio porodicu na miru. Napisao je “biraj koje ćeš dete da ti prvo ubijem”. Takođe je u pismu ostavio i SIM karticu, ali hirurg, iako je bio uplašen za svoju porodicu, nije naseo na Milosavljeviće pretnje, pa nije ni stupio u kontakt sa njim - kaže sagovornik “Blica” blizak istrazi.

Grafološka analiza potvrdila je da je ista osoba, Miljan Milosavljević, uputila preteća pisma i hirurgu i nedavno kompaniji “Koka-kola HBC Srbija” .

Osumnjičeni Milosavljević je uhapšen pre šest dana, nakon što je 10. septembra od direktora pogona “Vlasinska Rosa”, koja posluje u okviru preduzeća “Koka-Kola HBC”, zahtevao da mu se isplati novac 300.000 evra ili će u suprotnom zatrovati proizvode na tržištu kao i izvorište u Toplom Dolu.

Osumnjičeni je u koverti poslao i SIM karticu preko koje je slao SMS i davao instrukcije gde da donesu i ostave novac.

Milosavljević je dosad šest puta osuđivan pred sudom u Vladičinom Hanu.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pretio hirurgu da će mu ubiti decu ako mu ne da 200.000 evra

Izvor: S media, 01.Okt.2012

Miljan Milosavljević (37), zvani Toce, iz Vladičinog Hana, koji je uhapšen pre nekoliko dana zbog sumnje da je pretnjama da će zatrovati izvorište, u Toplom Dolu kod Surdulice, od preduzeća “Koka-Kola HBC Srbija d.o.o.” iz Beograda, pokušao da iznudi 300.000, prošle godine je na sličan način...

Nastavak na S media...

Pretio hirurgu da će mu ubiti decu ako mu ne da 200.000 evra

Izvor: medio.rs, 01.Okt.2012

BEOGRAD - Miljan Milosavljević (37), zvani Toce, iz Vladičinog Hana, koji je uhapšen pre nekoliko dana zbog sumnje da je pretnjama da će zatrovati izvorište, u Toplom Dolu kod Surdulice, od preduzeća Koka-Kola HBC Srbija d.o.o. iz Beograda, pokušao da iznudi 300.000, prošle godine je na sličan...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.