Premijer liga: Tobdžije se raspucale

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2014, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga: "Tobdžije" se raspucale

Posle tri remija Arsenla, izabranici Arsena Vengera konačno su slavili u Premijer ligi. Ceh je platila Aston Vila, a zanimljivo, "tobdžije" su postigle sva tri gola u razmaku od samo četiri minuta, od 32. do 36.

Slavlje Arsenala posle gola Danija Velbeka

 

Nemački reprezentativac Mesut Ozil otvorio je bravu domaćina u 32. minutu, da bi već u sledećoj akciji asistirao Daniju Velbeku, za prvenac u dresu londonskog kluba. Igrači Aston Vile nisu se oporavili >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << od tog šoka, pa su u 36. minutu primili i treći pogodak, autogol Sisoka.

 

Sautempton Dušana Tadića nastavlja sa sjajnim partijama u Premijer ligi, a pred "svecima" pao je Svonsi. Olakšavajuća okolnost za tim Ronalda Kumana bilo je isključenje najboljeg igrača Velšana Vilfreda Bonija.

 

Njukasl i Hul su podelili bodove, a utakmica je ostala u senci žestokih protesta domaćih navijača protiv menadžera Alana Perdjua.

 

Rezultati petog kola Premijer lige: KPR - Stouk 2:2, Aston Vila - Arsenal 0:3, Barnli - Sanderlend 0:0, Njukasl - Hul 2:2, Svonsi - Sautempton 0:1.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Premijer liga: "Tobdžije" i "čekićari" se raspucali, Liverpul posrće

Izvor: Vesti-online.com, 20.Sep.2014

Posle tri remija Arsenla, izabranici Arsena Vengera konačno su slavili u Premijer ligi. Ceh je platila Aston Vila, a zanimljivo, "tobdžije" su postigle sva tri gola u razmaku od samo četiri minuta, od 32. do 36. Liverpul poražen od Vest Hema na strani 3:1...Slavlje Arsenala posle gola Danija Velbeka.. ..Nemački...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.