Preklao sam je posle svađe

Izvor: Blic, 25.Jul.2014, 07:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Preklao sam je posle svađe"

Nemačka policija rasvetlila je ubistvo Hilde Ajanović (29), rodom iz Srbije, koja je prošle nedelje pronađena mrtva u svom stanu u Frankfurtu. Sve je bila gluma: Hilda i Domeniko

Zločin je priznao njen dečko Domeniko dela Roka (26), koji je na saslušanju izjavio da nije nameravao da je ubije. Dela Roka, koji je inače poreklom Italijan, kazao je da je, nakon kraće svađe, dohvatio čekić i udarao Hildu po glavi, nakon čega joj je vrat prerezao britvom.

- Udario >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sam je jedanput i ona je pala na patos. Kada sam video da je mnogo povređena, nastavio sam da je udaram čekićem. Potom sam uzeo brijač i prerezao joj vrat - izjavio je Domeniko dela Roka na saslušanju, što je preneo nemački list „Bild“.

Nakon zločina, čekić i britvu je bacio u dva različita kontejnera i pobegao.

Tužilaštvo je, posle saslušanja ubice, podiglo optužnicu za teško ubistvo, kao i za prikrivanje teškog zločina.

Nestanak devojke prijavili su njeni prijatelji jer im je bilo sumnjivo što se ne javlja na telefon. Policija je po dolasku razvalila vrata i zatekla jeziv prizor.

Stanari zgrade u kojoj se dogodilo ubistvo kazali su da je iz Hildinog stana često dopirala galama. Oni su naveli da je nedavno jedan muškarac urlao ispod njenog prozora, kao i da se često svađala sa svojim dečkom. Na dan ubistva, međutim, nisu ni čuli ni videli ništa neobično, preneli su nemački mediji.

Ajanovićeva je s Dela Rokom započela vezu pre šest meseci, nakon što se razvela od oca svoje trogodišnje ćerke. Devojčica je živela s njom, ali je u trenutku ubistva bila u poseti ocu u Prijepolju. Ajanovićeva je po zanimanju bila kozmetičar i šminker, što se prema prvim saznanjima nemačkih medija nije dopadalo njenom dečku, navodno konzervativcu muslimanske veroispovesti.

Zbog zapadnjačkog stila života, navodno je dolazila u sukob i sa roditeljima, protiv kojih je, nakon razvoda, podnosila krivične prijave jer se osećala ugroženom.

Finansijski savetnik

Domeniko dela Roka zaposlen je u jednoj frankfurtskoj firmi za konsalting gde radi kao finansijski savetnik. U oglasu koji je dostupan na internetu Dela Roka je napisao da klijente savetuje o svim finansijskim pitanjima, penzionom i zdravstvenom osiguranju, kao i o pitanjima vezanim za karijeru. Nemački mediji su najpre objavili da je dečko Hilde Ajanović musliman, ali je ubrzo to demantovano jer je Roka poreklom Italijan.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Dela Roka: Hildi sam razbio glavu čekićem i prerezao vrat

Izvor: Nezavisne Novine, 25.Jul.2014

BERLIN - Njemačka policija rasvijetlila je ubistvo Hilde Ajanović (29), rodom iz Srbije, koja je prošle nedjelje pronađena mrtva u svom stanu u Frankfurtu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.