Prekid saobraćaja na Pančevačkom mostu

Izvor: Press, 21.Nov.2014, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekid saobraćaja na Pančevačkom mostu

Na Pančevačkom mostu će, ovog i sledećeg vikenda biti obustavljen saobraćaj zbog geodetskog snimanja mosta, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).
Saobraćaj će, kako je navedeno, biti zaustavljen u periodu od 22. do 24. novembra i od 29. novembra do 1. decembra ove godine i to u vremenu od 00.00 do 02.00 i od 03.00 do 05.00 časova.



Vozila se, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << piše, propuštaju u vremenu od 02.00 do 03.00 časova i u tom intervalu saobraćaj će se nesmetano odvijati preko Pančevačkog mosta.

"Saobraćaj će biti obustavljen zbog geodetskog snimanja nultog stanja čelične konstrukcije Pančevačkog mosta, na osnovu rešenja Ministarstva građevine, saobraćaja i infrastrukture i Sekretarijata za saobraćaj", precizirano je u saopštenju.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Prekid saobraćaja na Pančevačkom mostu

Izvor: BKTV News, 21.Nov.2014

Na Pančevačkom mostu će, ovog i sledećeg vikenda biti obustavljen saobraćaj zbog geodetskog snimanja mosta, saopštilo je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP).. . Saobraćaj će, kako je navedeno, biti zaustavljen u periodu od 22. do 24. novembra i od 29. novembra do 1. decembra ove godine...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.