Predsednik opštine Žitište: Miran čovek, poznavao sam ga

Izvor: N1 televizija, 02.Jul.2016, 11:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predsednik opštine Žitište: Miran čovek, poznavao sam ga

Predsednik opštine Žitište Mitar Vučurović kaže za N1 da je poznavao napadača, koji je bio miran čovek, i da je ovo nezapamćen zločin.

Vučurović kaže da se čuo rafal, i da su naslutili da se radi o automatskom oružju.

"Ne mogu da kažem koliko je metaka ispucano, ali sam video da dolazi iz pravca kafića. Krenuo sam drugom stranom, ali tih dva do tri minuta je već stampedo krenuo ka zgradi policije. Počela je pomoć onima koji su nastradali i ovom nezamapćenom >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << zločinu"

Kako prenose mediji, napadač je bio miran čovek, bez ikakve prekršajne ili krivične prijave.

"Mirna čovek, lično sam ga poznavao ne mogu da kažem da bi neko kao on tako nešto uradio. Ali nisam ja onaj koji bi trebalo da objašnjava njegovo trenutno stanje", kaže Mitar Vučurović.

Izvor: N1

Nastavak na N1 televizija...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.