Predlog zakona o rebalansu pred poslanicima

Izvor: Radio 021, 26.Okt.2014, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Predlog zakona o rebalansu pred poslanicima

Parlament će danas usvojiti vladin Predlog zakona o rebalansu budžeta i prateće zakone, izjavila je predsednica Skupštine Srbije Maja Gojković.

Gojkovićeva je u izjavi za televiziju Pink rekla da se očekuje još jedan "buran" dan u parlamentu, ali da je izvesno da će skupštinska većina podržati predložena zakonska akta, te da će njihova primena započeti od 1. novembra.

Nakon rasprave u petak, manje više je jasno kako će ko glasati, rekla je Gojkovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio 021 << i dodala da će poslanici vladajuće većine podržati predloženi rebalans budžeta, a da opozicija očekivano neće.

Predlog rebalansa budžeta, podržaće poslanici vladajuće koalicije, pored SNS i SVM, SPO, Nove Srbije, JS, SDPS, PUPS i SPS. Za rebalans neće glasati, kako su najavile, opozicione DS, NS i NDS.

Nastavak na Radio 021...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio 021. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio 021. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.