Praznična dežurstva za “ne daj bože”

Izvor: Šumadija Press, 31.Dec.2015, 14:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Praznična dežurstva za “ne daj bože”

Prema Zakonu o državnim i drugim praznicima, neradni dani za Novu godinu i Božić su 1. 2. i 7. januar, pa će javna preduzeća i ustanove raditi po izmenjenom radnom vremenu.

Dom zdravlja će tokom prazničnih dana organizovati dežurstva na sledeći način:

Zdravstvena stanica broj 4 biće dežurna za svoje pacijente od 7 do 12 časova, a od 12 do 19 sati za sve osiguranike. Zdravstvene stanice na Aerodromu, u Bresnici i Stanovu radiće od 7 do 12, dok >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << će Zdravstvena stanica Stragari od 7 do 10 sati dežurati u ambulanti, a od 10 do 12 na terenu.

Za novogodišnje i božićne praznike, od 7 do 19 sati radiće i Službe za zdravstvenu zaštitu predškolske i školske dece i omladine, kao i Služba kućnog lečenja.

Polivalentna patronažna služba dežura od 7 do 13:30, a telefonsko savetovalište “Deca Srbije” od 7 do 19 sati.

Apotekarska ustanova Kragujevac organizovala je neprekidan rad u apoteci “Bubanj” tokom svih prazničnih dana, dok će 1., 2. i 7. januara do 20 sati dežurati apoteke “1. maj” i “29. novembar”, a “Avala” i “Stanovo” od 8 do 13 sati.

Apoteke u Topoli i Batočini biće otvorene 2. januara od 8 do 13 sati.

Vozila u javnom gradskom i prigradskom prevozu saobraćaće 31. decembra do 20 sati. Za Gradsku agenciju za saobraćaj 1. i 7. januar su neradni dani, dok će autobusi u gradskom i prigradskom prevozu 2. i 3. januara saobraćati po redu vožnje za nedelju i državni praznik.

Na Badnji dan biće organizovani svi polasci za radni dan zaključno sa 20h.

Parkiranje na opštim i javnim parkiralištima 31. decembra će se naplaćivati do 15 sati, a na Badnji dan do 16 časova. Prvog i drugog dana 2016. i na Božić JKP “Parking servis” neće raditi, pa će parkiranje biti besplatno.

Nastavak na Šumadija Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.