Poznata igra snižena, dobija besplatan sadržaj

Izvor: Mondo, 29.Jul.2016, 19:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata igra snižena, dobija besplatan sadržaj

Drone Invasion predstavlja najveći dodatak igri do sada, koji donosi novu kampanju, protivnike, svet, nove “glavonje”, karte, zadatke i mnogo toga drugog.

Izuzetno popularna akciona igra u trećem licu sa elementima društvenih igara (pre svega mislimo na skupljanje karata i stvaranje najjačeg špila), Forced Showdown, uskoro dobija najnoviji dodatak pod imenom Drone Invasion. Označeni datum izlaska je 31. jul, a DLC stiže za sve platforme odnosno operativne >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << sisteme; Windows, Linux i OSX.

Settsu je novi karakter, snažni tenk heroj u jakom oklopu, koji može da leti i koristi pulsnu pušku sa novom mehanikom korišćenja municije. Tu su 22 nove karte, potom novo okruženje za borbe sa Drone temom, R3-KT kao snažni novi glavonja odnosno finalni protivnik nivoa i još mnogo toga drugog poput 10 novih dronova, 10 novih karata za glavne protivnike, 18 zadataka i mnogo toga drugog.

Kako bi proslavili lansiranje dodatka, BetaDwarf je spustio cenu originalne igre za čak 40 odsto pa je ovo sjajna prilika da se pridružite igračima koji su naslov ocenili kao “izuzetno dobar”.

Više o tome na Steam stranici.

Osim ovde, o igrama čitajte na gejmerskom sajtu PLAY.co.rs i partite nas na Facebooku,Twitteru i Instagramu.



Izvor: Play! Zine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.