PozitivNI ove godine u Čairu

Izvor: Megafon.co, 29.Maj.2017, 14:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

PozitivNI ove godine u Čairu

Treći PozitivNI festival, ove godine održaće se 3. juna, u parku Čair, od 10-01h.
Lokacija je ove godine promenjena jer se, zbog proslave gradske slave, zatvara nekoliko ulica istovremeno. Zato će ove godine, u prirodi, osim kulture, umetnosti i  pomalo zaboravljenih uspomena i urbanih vrednosti, ove godine biti promovisani i sport i rekreacija.
Kao i do sada, na festivalu će nastupiti više od 400 umetnika, svih generacija.
Otvaranje i najava festivala biće održani u >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << petak, 2. juna, u Obrenovićevoj ulici, kod Banke dobročinstva, od 18-24h. U saradnji sa Bankom prikupljaće se i dobrotvorni prilozi.
Festival se organizuje u saradnji sa Turističkom organizacijom Niš, Kancelarijom za mlade i Sportskim savezom Niša, a pod pokroviteljstvom Grada Niša.
“Pozivamo vas da budete PozitivNi i provedete sa nama dan u Čairu. Sve je moguće kad smo PozitivNI” – poručuju organizatori.
Pogledajte kako je bilo na prethodnim festivalima u Megafonovom videu.

Montaža: Sonja Urošević
Kamera: PozitivNI
Muzika: EKV – Zemlja

Nastavak na Megafon.co...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

TRE&I PozitivNI FESTIVAL

Izvor: kult-URA.com, 29.Maj.2017

Treći PozitivNI festival, ove godine održaće se 3. juna, u parku Čair, od 10-01h.. . Lokacija je ove godine promenjena jer se, zbog proslave gradske slave, zatvara nekoliko ulica istovremeno. Zato će ove godine, u prirodi, osim kulture, umetnosti i  pomalo zaboravljenih uspomena i urbanih vrednosti,...

Nastavak na kult-URA.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.