Požar u kraljevačkom restoranu

Izvor: RTS, 27.Nov.2014, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Požar u kraljevačkom restoranu

U restoranu "Lepi Boro" u Kraljevu, večeras izbio je požar, koji je zahvaljujući brzoj interevenciji vatrogasaca ugašen. Nema povređenih.

Radoica Kočović, načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Kraljevu, rekao je Tanjugu da je požar izbio u podrumu restorana, gde se nalazi kotlarnica.

Kočović je naveo da su za samo nekoliko minita posle dojave, dva vatrogasna vozila stigla do restorana.

"Vatrogasci su natopili kotlarnicu sredstvima za >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << gašenje i tako sprečili dalje širenje vatre, a potom je i ugasili", dodao je Kočović.

Kačović je naveo da je uzrok požara najverovatnije vrsta ogreva koja je korišćena za zagrevanje, podsećajući da se ista stvar u ovom restoranu dogodila i pre nekoliko godina.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Požar u restoranu u Kraljevu, nema povređenih

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Nov.2014

U restoranu "Lepi Boro" u Ulici oktobarskih žrtava u Kraljevu, večeras oko 18.45 sati izbio je požar, koji je zahvaljujući brzoj interevenciji vatrogasaca ugašen, a niko nije povređen...Radoica Kočović, načelnik Odeljenja za vanredne situacije u Kraljevu, rekao je Tanjugu da je požar izbio...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.