Povrijeđena dva sedamnaestogodišnjaka

Izvor: Nezavisne Novine, 05.Mar.2015, 22:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povrijeđena dva sedamnaestogodišnjaka

BIJELJINA - Dva sedamnaestogodišnjaka povrijeđena su večeras u saobraćajnoj nezgodi koja dogodila u centru Bijeljine, potvrđeno je u Centru javne bezbjednosti Bijeljina.

Dežurni ljekar Doma zdravlja još se nije izjasnio o stepenu povreda.

Mladići su povrijeđeni kao pješaci, a udario ih je automobil  marke "džeta"  koji je vozilo lice čiji su inicijali  M.M. (65) iz Bijeljine.

Policija je vozača lišila slobode jer je alkotestiranjem utvrđeno da ima 1,34 promila u krvi.

Saobraćajna nezgoda dogodila se u 17. 50 časova u ulici Nikole Tesle i uviđaj je još u toku.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Bijeljina: Pijani vozač na ulici oborio dva dečaka

Izvor: Blic, 06.Mar.2015, 00:27

Dva sedamnaestogodišnjaka povređena su večeras u 17.50 sati u saobraćajnoj nesreći koja dogodila u ulici Nikole Tesle u centru Bijeljine, potvrđeno je u Centru javne bezbednosti Bijeljina...Mladići su povređeni kao pešaci, a udario ih je automobil marke "džeta" koji je vozio M.M. (65) iz Bijeljine....

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.