Povrijeđen u lovu na šakale

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Mar.2015, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povrijeđen u lovu na šakale

ISTOČNO SARAJEVO - Muškarac čiji su inicijali R.C. nanio je, najvjerovatnije, vatrenim oružjem povredu šake muškarcu čiji su inicijali M.K. prilikom organizovane akcije lova na šakale u mjestu Dasovine, opština Foča.

Prijemno odjeljenje Univerzitetske bolnice Foča prijavilo je policiji da je u ovu bolnicu dovezeno lice čiji su inicijali M.K. sa povredama šake, nastalim najvjerovatnije od vatrenog oružja, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Operativnim radom na terenu policijski službenici su došli do saznanja da je juče oko 16 časova u mjestu Dasovine, opština Foča, imenovani zadobio povrede od lica čiji su inicijali R.C, prilikom organizovane akcije lova na šakale. Zbog mraka i nepristupačnosti terena uviđaj će biti izvršen danas.

U mjestu Stambulčić, opština Pale, u neutvrđenom vremenskom periodu nepoznata lica su provalila u porodičnu kuću vlasnika čiji su inicijali S.S. i odnijeli aparat za varenje, lovačku pušku i mlin za mljevenje kukuruza.

Policijskoj stanici Istočno Novo Sarajevo, juče oko 12 časova, radnik obezbjeđenja Tržnog centra "Tom" prijavio je da je na izlazu iz marketa zatekao žensku osobu koja je otuđila tri komada pršute i konzerve ribe, vrijednosti oko 150 KM.

Policijski službenici su legitimisanjem utvrdili da je riječ o osobi čiji su inicijali DŽ.S. nastanjena u Kantonu Sarajevo.

Policija je u mjestu Lukavica, Istočno Novo Sarajevo, prilikom legitimisanja i pregleda lica čiji su inicijali S.P. pronašla kesu sa 114 metaka.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Uhapšeno devet alkoholisanih vozača

Izvor: Nezavisne Novine, 02.Mar.2015

ISTOČNO SARAJEVO - Na području opština Istočno Novo Sarajevo i Istočna Ilidža za vikend je devet alkoholisanih vozača uhapšeno i provedeno u prostorije za zadržavanje do otrežnjenja, saopšteno je iz Centra javne bezbjednosti /CJB/ Istočno Sarajevo...Tokom akcije pojačane kontrole saobraćaja,...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.