Izvor: Nezavisne Novine, 27.Jul.2017, 10:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povrijeđen petogodišnji dječak

TUZLA - Petogodišnji dječak nastanjen na području opštine Gračanica povrijeđen je u saobraćajnoj nezgodi na lokalnom putu u mjestu Soko, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona.

Povrijeđeni dječak zadržan je na liječenju u Univerzitetskom kliničkom centru Tuzla.

Dječak je vozio bicikl, a u jučerašnjoj nezgodi učestvovao je i automobil "pasat", kojim je upravljao muškarac čiji su inicijali A.H. /60/ nastanjen na području Gračanice.

Policija je izvršila uviđaj.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Poginuo vozač motocikla, dvije osobe povrijeđene

Izvor: Nezavisne Novine, 28.Jul.2017, 09:32

TUZLA - Jedna osoba je poginula, a dvije povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na regionalnom putu Živinice-Šekovići u mjestu Svojat, opština Živinice, saopšteno je danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona...Poginuo je dvadesetjednogodišnji vozač motocikla...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.