Povređena četiri radnika

Izvor: RTS, 22.Avg.2012, 12:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređena četiri radnika

U požaru koji je jutros izbio na gradilištu benzinske stanice "Nis petrol" u Gornjem Milanovcu povređena četiri radnika. Povređeni nisu životno ugroženi, trojica radnika zadržana u bolnici u Gornjem Milanovcu. Požar ugašen, istraga u toku.

U požaru na gradilištu benzinske stanice "Nis petrol" u Gornjem Milanovcu jutros oko 7.30 povređena su četvorica radnika, koji nisu životno ugroženi.

Pošto pumpa ne radi, nisu povređeni radnici NIS-a, već radnici >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jedne privatne firme iz Ćuprije koji rade na rekonstrukciji te benzinske stanice.

Tri radnika, Vladimir S. (61), Miomir N. (37) i Saša M. (41) iz Ćurpije, primljeni su na Intezivnu negu hirurškog odeljenja bolnice u Gornjem Milanovcu, dok je jedan radnik posle zbrinjavanja u ambulanti pušten kući.

Prema rečima direktora bolnice u Gornjem Milanovcu Mira Lazarevića, radnici nisu životno ugroženi, zadobili su opekotine lica i ruku, a sutra će verovatno biti pušteni kućama.

Požar je izbio kada su radnici brenerom sa otvorenim plamenom zavarivali spoj na cevima rezervoara sa tečnim naftnim gasom.

"Iako je cisterna bila puna vode, pretpostavlja se da je u cevima bilo i gasa i da je zbog toga izbio manji požar", rekao je za RTS Milan Erić iz službe prevencije od požara Sektora za vanredne situacije u Čačku.

Istraga je u toku i pokazaće da li su ispoštovane sve procedure za izvođenje takve vrste radova na rekonstrukciji pumpe u Gornjem Milanovcu.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.