Povoljne vremenske prilike za vožnju

Izvor: RTS, 28.Mar.2017, 09:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povoljne vremenske prilike za vožnju

Vozače će prema prognozi meteorologa pratiti povoljne vremenske prilike, sem što su noći i jutra još uvek hladna, pa nije isključena mogućnost pojave slabe poledice na putevima u planinskim predelima.
Na putevima je umeren broj vozila, a brojne deonice na kojima je izmenjen režim saobraćaja zbog radova zahtevaju od vozača dodatnu opreznost, više stpljenja i strogo poštovanje postavljenje saobraćajne >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << signalizacije.
U četvrtak, od 10 do 15 časova, izvodiće se radovi na snimanju defleksije kolovoza, na državnom putu u smeru Subotica - Novi Sad - Beograd.
U toku radova za saobraćaj će biti naizmenično zatvarane krajnja leva (preticajna) i srednja (vozna) saobraćajna traka.
Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, na našim graničnim prelazima, na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 20 minuta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.