Povećana kazna Tasmanijskom Đavolu

Izvor: Mondo, 21.Apr.2017, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povećana kazna "Tasmanijskom Đavolu"

Ultimat fajteru Miljanu Đurašinoviću, zvanom Tasmanijski đavo, odlukom Apelacionog suda povećana je kazna sa 19 meseci na dve i po godine zatvora zbog nasilja u porodici i nedozvoljenog posedovanja oružja.

Foto: Printscreen/YouTube

Istom odlukom, ukinuta je presuda Prvog osnovnog suda kojom je bila odbijena optužba za još jedno delo nasilja u porodici, pa će mu se za to ponovo suditi, pišu "Večernje novosti."

Đurašinović je priveden krajem >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << februara prošle godine kad je fizički napao i pretio supruzi i maloletnoj deci.

U Mirijevu uhapšen "Tasmanijski đavo"

"Đavo" nokautirao policajca u sudnici u Beogradu!

Policija je prilikom hapšenja pronašla pištolj koji je pokušao da sakrije, bacivši ga kroz prozor kuće u dvorište.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BG: "Tasmanijskom đavolu" povećana kazna zatvora

Izvor: B92, 22.Apr.2017, 13:42

Beograd -- Viši sud u Beogradu povećao je za 11 meseci kaznu ultimat fajteru Miljanu Đurašinoviću poznatom kao "tasmanijski đavo"...Đurašinović je pravosnažno osuđen na dve i po godine zatvora zbog nasilja u porodici i nedozvoljenog držanja pištolja, objavljeno je na sajtu suda...Đurašinoviću...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.