Potvrđeno: “Utisak nedelje” ostaje na B92

Izvor: 24sata, 18.Sep.2014, 01:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno: “Utisak nedelje” ostaje na B92

Prva emisija “Utiska nedelje” u novoj sezoni biće emitovana 28. septembra na TV B92, potvrdio je za “24 sata” Veran Matić, glavni i odgovorni urednik informativnog programa, a čuveni tok-šou će do daljeg ostati na ovoj televiziji.

TERMIN - Problem sa “Utiskom nedelje” nastao je kada je poslovodstvo medijske kuće B92 predložilo Olji Bećković da emisiju sa nacionalne frekvencije ove televizije premesti na kablovski kanal koji pokriva tek 60 odsto Srbije. Bećkovićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << je eksplicitno odbila ovu ponudu smatrajući da bi to bila degradacija “Utiska nedelje”. U tome ju je sve vreme podržavao i Veran Matić, glavni i odgovorni urednik informativnog programa B92, iako nije mogao da utiče na konačnu odluku menadžmenta ove kuće. Po svemu sudeći, pritisak javnosti odneo je prevagu i “Utisak” zasad ostaje na TV B92.

Nastavak na 24sata...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MATIĆ: Utisak nedelje ostaje na B92!

Izvor: Telegraf.rs, 18.Sep.2014

Problem s “Utiskom nedelje” nastao je kada je poslovodstvo medijske kuće B92 predložilo Olji Bećković da emisiju sa nacionalne frekvencije ove televizije premesti na kablovski kanal koji pokriva tek 60 odsto Srbije..Prva emisija “Utiska nedelje” u novoj sezoni biće emitovana 28. septembra...

Nastavak na Telegraf.rs...

"Utisak nedelje" ostaje na B92

Izvor: Radio 021, 18.Sep.2014

Prva emisija "Utiska nedelje" u novoj sezoni biće emitovana 28. septembra na TV B92, rekao je za "24 sata" glavni i odgovorni urednik informativnog programa Veran Matić...Time je potvrdio da će čuveni tok-šou do daljeg ostati na ovoj televiziji sa nacionalnom frekvencijom...Problem sa "Utiskom nedelje"...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.