Potrošači na Savskom vencu sutra bez vode

Izvor: Blic, 25.Apr.2012, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potrošači na Savskom vencu sutra bez vode

Zbog radova na vodovodnoj mreži u opštini Savski venac sutra od 8.30 do 14 sati bez vode će ostati potrošači u Ulici vajara Đoke Jovanovića od broja 1 do broja 30, najavljeno je iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija”.

Kako se navodi, za najnužnije potrebe za pitkom vodom obezbeđena je autocisterna.

Iz tog preduzeća apeluju na potrošače da pripreme neophodne zalihe vode za piće i osnovne potrebe.

Ekipe „Beogradskog vodovoda” >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << će se truditi da radove završe u najavljenom roku.

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na veb-adresi www.bvk.rs.

Povezane vesti: U Barajevu 11 naselja bez vode do ponoći Radovi na vodovodnoj mreži u Radničkoj ulici Bez vode stanovnici Goričke i okolnih ulica u Sremčici Kvarnerska bez vode u ponedeljak

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bez vode

Izvor: Studio B, 25.Apr.2012

U petak vodu neće imati stanovnici ulice Stojana Protića na Vračaru.

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.