Potpuno neverovatna vest o Kardašijanovima!

Izvor: Mondo, 23.Sep.2014, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpuno neverovatna vest o Kardašijanovima!

Neko od njih je zaista nešto uradio, a da to ne podrazumeva skidanje odeće!

Foto: AP/Dan Steinberg

Kris Džener (58) podnela je zahtev za razvod od bivšeg olimpijskog sportiste Brusa Dženera, piše "TMZ".

Par je još pre godinu dana objavio da više ne živi zajedno, ali tada su oboje rekli da se neće razvoditi zbog komplikovane podele imovine i drugih "detalja".

Sada je Dženerova sudu u Los Anđelesu podnela zahtev za razvod navodeći nepomirljive >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << razlike kao razlog. Nijedno od njih dvoje ne traži alimentaciju, a Dženerova je navela da par može da zadrži zajedničko starateljstvo nad jedinom maloletnom ćerkom, Kajli (17).

Kris i Brus upoznali su se kada su već oboje imali po četvoro dece. Kris je iz braka sa advokatom Robertom Kardašijanom imala ćerke Kortni, Kim i Kloi, kao i sina Roba, dok je Džener iz dve prethodne veze dobio Berta, Kejsi, Brendona i Brodija. Zajedno su dobili dve ćerke, Kendal i Kajli.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.