Postavljen kamen temeljac za Lidl

Izvor: Danas, 25.Maj.2016, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Postavljen kamen temeljac za Lidl

Kamen temeljac za prvi objekat nemačke kompanije "Lidl" u Beogradu, koji će biti izgrađen do 1. novembra u Ulici Vojislava Ilića na Zvezdari, postavili su gradonačelnik Beograda Siniša Mali i direktor centralnih usluga i član Uprave kompanije "Lidl" Dragan Čigoja.

Gradonačelnik je tom prilikom rekao da je ovaj budući objekat još jedan dokaz da je točak investicija pokrenut.

– Na izgradnji objekta angažovane su domaće firme, a u njima će raditi naši ljudi. >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << Važno je i to što će za veliki broj domaćih firmi ovo biti mogućnost da plasiraju svoje proizvode, ali i da ih izvoze u druge maloprodajne objekte "Lidla" u regionu – istakao je Mali.

Grad je sa svoje strane učinio sve da ovaj investitor, ali i drugi brzo dobiju građevinske dozvole, dodao je Mali. On je najavio i da će po jedan veliki objekat biti izgrađen u Rakovici i na Paliluli, kao i da su pronađeni investitori za izgradnju na prostoru nekadašnjeg saveznog MUP-a i obnavljanje zgrade BIGZ-a.

Plan je da "Lidl" u glavnom gradu naredne godine izgradi tri do pet objekata, naveo je Mali, i izrazio veliku zahvalnost ovoj kompaniji na poverenju koje ukazuje, što će grad znati da ceni.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.