Postavili smo 280 novih, lepih kontejnera VIDEO

Izvor: B92, 28.Feb.2017, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Postavili smo 280 novih, lepih kontejnera" VIDEO

Na Karaburmi i u Višnjičkoj banji je postavljeno novih 280 kontejnera.

Predsednik gradske opštine Palilula Aleksandar Jovičić najavio je da će u narednih mesec i po biti obnovljeni svi kontejneri na teritoriji te opštine.

Zapremina jednog novog kontejnera je 1,1 metar kubni, a Jovičić je novinarima rekao da će oni ulepšati ovaj deo grada, te da će u saradnji sa Gradskim zelenilom biti postavljene ki ante za otpatke.

"Ovo je snažna poruka da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << važno da mislimo o svim ulicama, da mislimo o zelenim površinama, da kada neko dođe u naš grad i prošeta ovim ulicama može da primete da neko vodi računa o komunalnom redu i da su ulice uredne", kaže Jovičić.

Apelovao je na građane da vode računa i ne pale kontejnere i da ih ne uništavaju.

"Niko nam ovo nije poklonio. Kontejnere smo morali da kupimo i da izdvojimo novac da bismo mogli da uredimo naše ulice", navodi Jovičić.

Kaže da na teritoriji opštine Palilula ima oko 15.000 kontejnera, te je najavio rekonstrukciju 28 podzemnih kontejnera postavljenih na opštini Palilula.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.