Poštar u kući zadržao 7.000 pisama

Izvor: Kurir, 28.Mar.2015, 16:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poštar u kući zadržao 7.000 pisama

BUENOS AJRES - U Argentini je uhapšen čovek koji je šest meseci radio kao poštar, a u njegovom stanu pronađeno je više od 7.000 pisma koja nisu nikada isporučena.

Poštar iz pokrajine Cordoba je zadržao razne pošiljke, od razglednica do službenih pisama, umesto da ih isporuči u gradu Embalseu koji ima 15.000 stanovnika, javio je AFP. Policija je pronašla pisma slučajno, prilikom pretresa poštarovog stana zbog prijave o krađi električnog materijala. Pronašli su vreće s >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pismima od kojih većina nije bila ni otvorena.Kradljivac pisama će verovatno izaći pred sud zbog kršenja tajne o korespondenciji.

"Ne zna se zašto je to radio", rekao je komesar Danijel Flores za lokalnu televiziju TN.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.