Posetite Beč i uživajte u koncertu Bečke filharmonije

Izvor: Blic, 30.Apr.2016, 07:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posetite Beč i uživajte u koncertu Bečke filharmonije

Obilazak Beča, glavnog i najvećeg grada Austrije i jedne od najstarijih metropola "u srcu Evrope", moguć je već od 105 evra po osobi i to uz ponudu portala Superodmor.rs.

Ukoliko danas na portalu Superodmor.rs rezervišete arnažman od 26. maj, dva noćenja sa doručkom i autobuski prevoz platićete 105 evra umesto redovne cene od 115 evra. Više informacija o putovanju možete da pročitate OVDE.

Prema programu puta, tokom panoramskog obilaska videćete zgradu državne >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Opere, zgradu Parlamenta, Trg Marije Terezije, zgradu Burgteatra, zgrade dvorca Hofburg, Belvedere, a proći ćete i glavnom ulicom Kertner Štrase. A u bašti bečkog dvorca Šenbrun, ispred Neptunove fontane u baroknom parku nekadašnje letnje rezidencije Habzburgovaca, i ove godine održaće se besplatan koncert Bečke filharmonije na otvorenom.

Fakultativno je moguć obilazak Dunavskog tornja, odakle se pruža predivan pogled na Beč i Dunav park, kao i odlazak u boemsku četvrt Grincig u nacionalni restoran na večeru. Ako budete želeli, moći ćete i da posetite letnju rezidenciju Marije Terezije (Šenbrun palata). Beč je jedno od omiljenih destinacija miliona turista celog sveta, pre svega zahvaljujući brojnim kulturno-istorijskim spomenicima, palatama i raznovrsnoj kulturnoj ponudi.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.