Poruke učenika zarobljenih na brodu koji tone: Tata ne brini, imam pojas

Izvor: Blic, 17.Apr.2014, 01:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poruke učenika zarobljenih na brodu koji tone: Tata ne brini, imam pojas

Učenici zarobljeni na trajektu koji tone kod obale Južne Koreje šalju svojim roditeljima srceparajuće SMS poruke, piše “ABC njuz”, dodajući da ovo ukazuje koliko je situacija očajna.

“Tata, ne brini. Imam pojas za spasavanje i tu smo svi zajedno”, napisala je 18-godišnja Šin, prenela je korejska novinska agencija MBC.

Otac je odgovorio: Znam da su spasioci na putu, ali izađi odatle ako možeš”.

“Ne mogu. Prolaz je pun dece i previše >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je nagnuto”, navela je Šin, koja je među 290 učenika koji se vode kao nestali.

Drugi učenik pisao je svojoj majci, koja tada nije znala da trajekt tone.

“Mama, možda neću moći da ti kažem kasnije. Volim te”, napisao je on.

“I ja volim tebe sine”, odgovorila je majka.

Srećom, ovaj učenik je među 179 spašenih ljudi.

Još jedna porodica je objavila da je primila SMS poruku u kojoj njihov član, jedan od nestalih, kaže da je još živ. Ne zna se da li je ta osoba spašena.

Najmanje šest osoba je poginulo, a 290 se vode kao nestali, kada se juče prevrnuo i potonuo trajekt kod južne obale Južne Koreje.

Pročitajte još: Južna Koreja: Šestoro mrtvih, nastavlja se potraga za nestalima sa trajekta Pakao u ledenom moru: Skoro 300 nestalih u brodolomu kod Južne Koreje

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Potresne poruke dece zarobljene na brodu koji tone: "Mama, možda neću moći da ti kažem kasnije..."

Izvor: Blic, 17.Apr.2014

Učenici zarobljeni na trajektu koji tone kod obale Južne Koreje šalju svojim roditeljima srceparajuće SMS poruke, piše “ABC njuz”, dodajući da ovo ukazuje koliko je situacija očajna...“Tata, ne brini. Imam pojas za spasavanje i tu smo svi zajedno”, napisala je 18-godišnja Šin, prenela...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.