Popusti: Tokom trajanja Fish Festa obilazak Kule Nebojša i Barutane za 100 dinara

Izvor: Blic, 03.Sep.2015, 10:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popusti: Tokom trajanja "Fish Festa" obilazak Kule Nebojša i Barutane za 100 dinara

Tokom trajanja Fish Festa, koji će se od 3. do 6. septembra održati na keju kod Kule Nebojša, posetioci će imati priliku da obiđu Kulu Nebojšu i rimske kamene spomenike u Barutani sa 50 odsto popusta, saopštavaju iz JP „Beogradska tvrđava”.

Tokom četiri dana festivala, koji se po deveti put održava u Beogradu, ulaznica za Kulu Nebojšu i Barutanu biće 100 dinara. Istovremeno, prvih 50 posetilaca Kule Nebojše dobiće besplatnu ulaznicu za novootvoreni objekat na Beogradskoj >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << tvrđavi – Vojni bunker na Gornjem gradu. Objekti su otvoreni od 11 do 19 časova.

JP „Beogradska tvrđava” svoje posetioce nastavlja da nagrađuje i vaučerima za krstarenje Savom i Dunavom uz kupljenu ulaznicu za bilo koji od šest objekata na Beogradskoj tvrđavi (Sahat kula, Rimski bunar, Veliki barutni magacin, Kula Nebojša, Kazamati vojnog muzeja i Vojni bunker).

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.