Pomozite Mariji da ostane uz svoju porodicu, đake, kolege...

Izvor: Prva.rs, 22.Mar.2017, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pomozite Mariji da ostane uz svoju porodicu, đake, kolege...

Ovim putem obraćamo Vam se za pomoć našoj koleginici, Mariji Komad, koja boluje od kancera. Ona je 2015. godine saznala da boluje od retke vrste kancera i započela je lečenje na Klinici za onkologiju u Beogradu. Međutim, terapija koju je primala nije dala očekivane rezultate, pa je upućena na lečenje biološkim lekom Perjeta koji nije na pozitivnoj listi i za koji se mora izdvojiti 2500 evra po injekciji. Kako bi sebi obezbedila lečenje ovim lekom i dobila bitku sa ovom bolešću, Mariji >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << su potrebna velika novčana sredstva. Naša škola, kao i ostale škole na opštini, prikupljaju određena sredstva, ali to neće biti dovoljno.
Molimo Vas da pomognete našoj koleginici. Svaka pomoć je dobrodošla. Samo za uslugu davanja jedne injekcije koja košta 2 500 evra, Marija mora da izdvoji dodatnih 20 000 dinara. Injekcije se primaju na svake 3 sedmice. Optimalni efekat leka se postiže njegovom primenom u trajanju od jedne godine. Mesečni izdatak za suplemente koje Marija mora da uzima kako bi oporavila svoj organizam koji je bio izložen brojnim hemioterapijama i zračenjima iznosi oko 30 000 dinara. Sabiranjem svih ovih troškova dolazimo do neverovatno velike sume koju Marijina porodica, nažalost, ne može da priušti.
Sigurni smo da bi dosta naših kolega, prijatelja i humanih ljudi rado pomoglo porodici Komad.
Novac možete uplatiti na tekući račun broj 170001026730200045 kod UniCredit banke.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.