Policija uhapsila troje zbog razbojništava i droge

Izvor: Vesti-online.com, 21.Avg.2014, 18:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija uhapsila troje zbog razbojništava i droge

Beogradska policija uhapsila je tri osobe osumnjičene za razbojništvo i trgovinu drogom, saopštilo je u četvrtak Ministarstvo untrašnjih poslova.

Uhapšeni zbog više krivičnih dela (Foto: Ilustracija)

D. LJ. (1977), I.V. (1974) i Đ.O. (1982) iz Beograda osumnjičeni su za više krivičnih dela, među kojima razbojništvo, nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << />
droga.

 

Osumnjičeni D.LJ. je 8. avgusta 2014. godine opljačkao trafiku i teško povredio prodavca, a odneo mu 27.000 dinara i mobilni telefon. Takođe je, 9. juna 2014. u Mladenovcu sa Đ.O. ušao u kuću i vlasnika vezali i uz upotrebu sile i pretnju pištoljem oduzeli mu 2.300 evra i 82.000 dinara, nanevši mu teške telesne povrede, navodi se u saopstenju.

 

Osumnjičeni I.V. je 6. avgusta 2014. maskiran došao na benzinsku pumpu i uz pretnju pištoljem, prodavcu uzeo 10.000 dinara, mobilni telefon i računar. Sutradan je, na isti način iz jedne pekare oduzeo 7.000 dinara.

 

Prilikom pretresa porodične kuće D.LJ. nađen je pištolj CZ i osam kesica sa, kako se sumnja, opojnom drogom spid. Kako navodi policija, trojica oumnjičenih će, uz krivičnu prijavu, u zakonskom roku biti privedena Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.