Policija se sprema za protest navijača?

Izvor: Mondo, 23.Nov.2014, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija se sprema za protest navijača?

Veliki broj policajca, pripadnika žandarmerije i Protivterorističke jedinice nalazi se danas u centru Beograda zbog, kako Beta nezvanično saznaje, najavljenog protesta navijača.

Foto: MONDO, Stefan Stojanović Policija ne dozvoljava kretanje ni pešacima, tako da mnogi građani, koji danas rade, ne mogu da stignu do svojih radnih mesta.

Razlog za protest je ubistvo navijača Crvene zvezde u Istanbulu, a pripadnici snaga MUP-a nalaze se na platou ispred zgrade Skupštine >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Beograda i Doma Narodne Skupštine.


Na tom prostoru nalazi se desetak autobusa i džipova MUP-a, a neki pripadnici policije nose opremu za razbijanje demontsracija.

U MUP-u je agenciji Beta rečeno da se radi o redovnim aktivnostima policije.

U petak uveče u Istanbulu ubijen je navijač Zvezde Marko Ivković (25) uoči košarkaške utakmice Galatasaraj - Crvena zvezda.

Nekoliko stotina građana okupilo se sinoć isped turske ambasade u Beogradu kako bi protestvovali zbog ubistva navijača.

Oni su nakon što su odali počast Ivkoviću i zapalili sveće u crkvi Svetog Marka, ispred ambasade palili baklje i pevali Zvezdine pesme.

Policija nije dozvolila navijačima da se približe zgradi diplomatskog predstavništva.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.