Izvor: Nezavisne Novine, 21.Okt.2016, 10:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija pronašla nestalu djevojčicu iz Zenice

ZENICA - Roditelji su se okupili ispred škole i šokirani su onim što se desilo.

Iz Uprave policije ZDK-a upravo je saopšteno da je nađena djevojčica za koju se sumnjalo da je jutros oteta. Djevojčica je trenutno u policiji i uz prisustvo psihologa razgovara sa policijskim službenicima, javila je FTV.

Podsjećamo, jedna djevojčica navodno je oteta ispred Osnovne škole "Hasan Kikić" u Zenici, a druga, koja pohađa šesti razred, uspjela je pobjeći.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<
Incident je policiji, kako saznajemo, prijavila 11-godišnja djevojčica.

U školi još uvijek ne znaju identitet i uzrast nestale djevojčice. Trenutno vrše provjere i utvrđuju brojno stanje djece, dok se djevojčica koja je pobjegla otmičarima nalazi u Hitnoj pomoći u Zenici.

Veliki broj policajaca se nalazi oko škole, a kompletno naselje Tetovo je blokirano.

Roditelji su se okupili ispred škole i šokirani su onim što se desilo.

(Faktor)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Pronađena nestala djevojčica iz Zenice, policija je ispituje

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Okt.2016

ZENICA - Roditelji su se okupili ispred škole i šokirani su onim što se desilo...Iz Uprave policije ZDK-a upravo je saopšteno da je nađena djevojčica za koju se sumnjalo da je jutros oteta. Djevojčica je trenutno u policiji i uz prisustvo psihologa razgovara sa policijskim službenicima, javila...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.