Izvor: Nezavisne Novine, 25.Avg.2016, 13:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Policija kod Prijedora pronašla sanduke pune granata

PRIJEDOR - Pripadnici Policijske stanice Omarska su juče, u mjestu Marićka, u napuštenom privatnom imanju, pronašli osam vojnih sanduka u kojem se nalazilo 40 granata kalibra 82 milimetra, saznaju "Nezavisne".

Granate su pronađene na tavanu pomoćnog objekta, na osnovu prethodno dobijenih operativnih informacija, a uviđajem je utvrđeno je da se tu nalaze već duži vremenski period.

"Na licu mjesta nisu pronađeni tragovi koji bi upućivali na eventualnu povezanost kriminalnih grupa sa ostavljanjem granata", rečeno je "Nezavisnim" iz policije.

Pronađene granate sa lica mjesta izuzeli su pripadnici Republičke uprave civilne zaštite Banjaluka.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Prijedor: Na tavanu napuštenog objekta pronađene granate

Izvor: Blic, 25.Avg.2016

Policijski službenici iz Omarske su u mestu Marićka, kod Prijedora u napuštenom imanju privatnog vlasništva pronašli osam vojnih sanduka, u kojima se nalazilo 40 granata kalibra 82 milimetra...Granate su pronađene na tavanu pomoćnog  objekta, na osnovu prethodno dobijenih informacija. Utvrđeno...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.